Om oss


"Vårt mål sedan starten 1992 har varit att få män och klä upp sig, inte bara klä på sig. Dit når vi genom exeptionellt hög service och kunnande."
Om du letar efter ett ställe att köpa snygga och högkvalitativa herrkläder, kan du besöka vår fysiska butik i Gävle, Brixx. Vi erbjuder ett unikt och trendigt sortiment av herrkläder från kända varumärken som Stenströms, Oscar Jacobson, Ciszere, Morris, Les Deux, NN07, Aveny (tidigare Avenue Tropicale), J.Lindeberg och många fler. Vårt mål är att hjälpa män att klä upp sig, inte bara klä på sig, och därför har vi satsat på ett brett utbud av herrkläder för den stilmedvetna mannen. I vår butik hittar du kläder för alla tillfällen, inklusive kostymer, skor, jeans, t-shirts, sweatpants, solglasögon, tröjor, ytterplagg, bälten, kepsar, badshorts och mycket mer. Vi erbjuder även REA-priser på utvalda herrkläder året runt. Besök oss för personlig service och en möjlighet att prova kläderna hemma i lugn och ro.

Vår butik i Gävle erbjuder exklusiva märkeskläder för män. Handla hos oss för att få tillgång till unika och moderiktiga kläder utan att tumma på vare sig kvalité eller pris. Vi har allt från basplagg som kompletterar din garderob till vardags och festkläder som håller under en lång tid.

Oavsett om du letar efter en stilig skjorta för vardagsbruk eller en kostym för speciella tillställningar som bröllop och dop, har vi något för dig. Vi har även allt du behöver för att uppdatera din garderob inför sommaren och hösten, inklusive badshorts, svala skjortor och varma rockar.
​​​​​​​
Besök oss för personlig service och professionell rådgivning om vilka herrkläder som passar bäst för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta de perfekta kläderna för att få dig att känna dig snygg och bekväm.

Kontakt

Öppettider

​​​​​Mån - Fre 10–18
Lördag 10–15

Adress

​​​​​​Nygatan 9
803 20 Gävle